Penatnya rasa hari-hari hadap kerja rumah

Penatnya rasa hari-hari hadap kerja rumah

Saya mohon admin hide profile saya ya. Setiap hari saya kena buat kerja rumah. Sudahlah kena work from home, dengan kerja rumah yang tak berkesudahan, saya rasa penat sangat. Suami ada juga bantu, tapi berapa banyak je pun dia boleh bantu. Dia pun keluar pergi kerja....
Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju

Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju

Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju. Cuci baju merupakan antara aktiviti yang penting dalam rumah tangga. Kalau tak cuci baju, maka, tak berbajulah orang kat rumah tu kan? Takkan nak pakai baju busuk dan berbau kot. Ingat tak iklan Trojan pada zaman 80an dulu? Iklan...
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest