Haaaa… jangan tak tahu. Selain makanan untuk dimakan, puding pun ada juga untuk kulit. Ia salah satu makanan  untuk kulit juga. Supaya kulit terus kekal ‘kenyang’ dan ‘cukup khasiat’. Menarik bukan?

Tapi puding ni bukan puding jeli yang macam kita dok makan tu. Jangan pula kita dok sapu puding kita makan tu kat muka. Nanti habis kena hurung semut muka kita nanti .

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Memperkenalkan Dalseo ‘Puding Treatment’ dari Qasrina.Adni.

Ianya formulasi khas dan eksklusif untuk mereka yang mementingkan kecukupan khasiat untuk kulit wajah.

Antara fungsi yang terbaik dari ‘Puding Treatment’ ini ialah sebagai produk 2 dalam 1 yang mana ia merupakan pelembap dan juga pada masa yang sama, ia merawat kulit. Antara waktu terbaik guna Dalseo ‘Puding Treatment’ ini ialah pada waktu malam, sebelum tidur.

 

Kalau nama dia puding, adakah produk ni tekstur dia macam puding kita makan tu ?

Puding ini bersifat seperti krim puding yang teksturnya sangat halus dan lembut. Tekstur ini membantu kulit menyerap khasiat dan kelembapan dengan lebih efektif.

Walaupun ia kelihatan serupa dengan puding makanan, tapi ia tak sama tau.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

 

Apa kandungan dan bahan yang terdapat dalam ‘Puding Treatment’ ?

  • Produk ini berasaskan ekstrak bunga-bungaan dan buah-buahan yang terpilih untuk khasiat semulajadi.
  • CERAMIDE berfungsi untuk membantu melindungi kulit serta pelembab kulit yang paling penting.

Untuk kesan yang maksima, ‘Puding Treatment’ ini dipakai mengikut urutan seperti yang berikut :

  • Cuci muka bersih-bersih menggunakan pencuci muka
  • Selepas cuci muka, pakai toner untuk menutup pori-pori yang terbuka.
  • Pakai serum kulit untuk memberi manfaat serum pada kulit.
  • Kemudian, pakai ‘Puding Treatment’ untuk khasiat tambahan dan sekaligus membantu ‘lock’ kelembapan kulit bagi mengelakkan kulit kering.

Gunakan 2 kali sehari iaitu pagi dan malam.  Waktu malam boleh sapu 10 minit sebelum tidur.

Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Qasrina.Adni sangat mementingkan kualiti dan keselamatan produk. Dalseo ‘Puding Treatment’ ini mempunyai kelulusan KKM dan juga mendapat sijil halal dari JAKIM. Dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP.

Selain ‘Puding Treatment’, serum juga merupakan produk yang penting untuk kulit wajah. Klik disini untuk pembacaan mengenai Dalseo Serum Vitamin C dari Qasrina.Adni.

Klik di sini untuk lihat Facebook kami untuk senarai stokis, agen dan dropship kami.

QASRINA BEAUTY

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest