Jarang yang kita dengar orang tak ada hutang. Paling kecil hutang yang kebanyakan kita ada pun, hutang penapis air 😅😅.

Lain-lain hutang mungkin kad kredit, kereta, hutang dengan orang .. mesti kita tak sabar nak habiskan hutang, kan ? Walaupun ada tempoh berkala yang bank bagi, tapi kalau boleh habiskan lebih cepat, mesti kita nak. Siapa yang tak nak , kan? Cepat sikit boleh relaks.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Surirumah sekarang pun tak terkecuali. Boleh je nak selesaikan hutang. Cuma sedikit keberanian dan usaha je yang bolehkan kita mampu melalui fasa jana duit. Tak susah pun. Mudah je sebab akan ada bantuan support dan tunjuk ajar dari team atau HQ.

Sebelum kami nak buka peluang dropship atau agen, kami sebenarnya dah  buat beberapa ‘case study’ dengan team kami yang dah join awal. Sebelum ni, tak ramai pun. Dalam 10 ke 15 orang. Tapi lepas tu, ramai yang berjaya langsaikan hutang-hutang, ramai pula kenalan mereka yang minta nak join sebab tengok kawan dia dan berjaya hidup tanpa hutang. Jadi, kami pun terpaksa lah juga buka pendaftaran walaupun masa tu kami buka untuk beberapa orang je.

Bukan apa,  takut tak sempat nak guide sebab leader pun masih tak ramai masa tu untuk bantu dan support.

Cuma kali ni, kami terpanggil untuk bantu ramai lagi wanita kat luar sana. Banyak yang kami baca ada masalah kekurangan kewangan, tak tahu nak buat macam mana untuk cari income. Beberapa bulan kami berbincang dengan leader, adakah mereka bersedia untuk guide, bantu dan support ahli baru kalau kami buka peluang pada mereka nak cari duit.?

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Alhamdulillah, mereka sanggup bantu dan bersedia. Jadi, kami di HQ mula bergerak susun strategi, buat website info baru, meeting , brainstorm dan akhirnya kami semua dah putuskan untuk buka pendaftaran untuk dropship untuk jana duit tahun 2021.

Jangan lepaskan peluang untuk bantu diri sendiri dan jana duit dari rumah. Daftar sekarang

dan nantikan proses serta langkah selanjutnya dari kami nanti !

Jom cepat daftar !

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest