Mak dan abah kat kampung sering mengadu sakit-sakit badan? Kita mesti risau setiap kali ibubapa mengadu sakit dan lenguh badan. Kita nak kerja pun tak tenang sebab rasa kesian sangat. Kalau boleh, hari-hari nak tolong picit badan mereka. Tapi, apakan daya, kita semua ada tanggungjawab lain juga.

Dah upah tukang urut datang mengurut, tapi sekejap je lega. Lepas tu, datang balik lenguh dan sakit badan.

Mereka pula suka berkebun, buat kerja-kerja kampung sana. Bukan mereka boleh dok diam. Nanti mereka bosan. Lagi buat badan mudah sakit dan lenguh.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Tahukah anda Dalseo Vitamin C dapat membantu melegakan sakit-sakit dan lenguh-lenguh badan?

Dalseo Vitamin C mengandungi madu yang boleh membantu mengurangkan lenguh-lenguh dan sakit-sakit badan. Ianya mudah dimakan dan sangat sesuai untuk ibubapa kita untuk terus menjaga kesihatan dengan pemakanan tambahan sebegini. Madu dikatakan mampu memberi kekuatan pada badan dan juga keperluan nutrisi yang lengkap untuk badan. Maka, tak hairanlah ia dapat membantu menghilangkan lenguh dan sakit badan.

Selain madu, Dalseo Vitamin C juga mengandungi ekstrak kurma.

Dengan mengamalkan Dalseo Vitamin C, lenguh-lenguh dan sakit-sakit badan dapat dikurangkan dan lama-lama dapat meningkatkan tahap kesihatan ibubapa kita dengan lebih baik.

Ramai yang telah membeli Dalseo Vitamin C untuk ibubapa mereka dan mereka dapati Dalseo Vitamin C telah dapat membantu mengurangkan masalah sakit dan lenguh badan dan juga meningkatkan kesihatan serta imunisasi ibubapa mereka

Dapatkan Dalseo Vitamin C sekarang melalui pautan website kami untuk harga istimewa dalam tempoh terhad. Hanya klik disini dan lakukan pembelian sepantas kilat.

 

Klik disini untuk bacaan lain mengenai kecantikan, wanita, rumahtangga dan kesihatan.

QASRINA BEAUTY 

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest