Rasa kurang yakin dengan keadaan kulit sekarang? Kulit jadi kusam akibat dari selalu terdedah cahaya matahari? Kulit ada bitnik-bintik hitam seperti jeragat? Atau parut-parut jerawat yang menggangu penampilan?

Pastinya kita inginkan kulit yang lebih bersih dan sihat bila tiba Hari Raya nanti. Siapa tak mahu penampilan yang lebih menarik dan kulit sihat di Hari Raya nanti kan?

Mesti kita nak berpenampilan yakin dan cantik. Dengan kulit yang lebih sihat dan bersih, pasti memberikan mood yang berbeza di Hari Raya nanti.

Selain pemilihan pemakanan yang seimbang dan baik, makanan tambahan boleh membantu memberikan khasiat tembahan yang diperlukan oleh kulit dan tubuh badan kita.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Antara makanan tambahan yang mempunyai khasiat yang tinggi dari bahan-bahan yang berkualiti ialah DALSEO Vitamin C.

Kandungan yang tinggi vitamin C dan tinggi anti-oksida memberi banyak manfaat kepada kulit kita.

Selain itu, ia juga menyihatkan tubuh badan dan memberikan tenaga sepanjang hari.

Dapatkan Dalseo Vitamin C sekarang melalui pautan website kami untuk harga istimewa dalam tempoh terhad. Hanya klik disini dan lakukan pembelian sepantas kilat.

Nota : Tapi kena ingat, ini bukanlah rawatan atau pilihan rawatan sekiranya anda mengalami sakit kronik yang memerlukan rawatan doktor.

Dalseo Vitamin C hanya makanan tambahan yang dibuat daripada bahan terpilih dan mempunyai khasiat tersendiri untuk membantu membekalkan nutrisi yang diperlukan badan untuk kesihatan yang baik.

Klik disini untuk bacaan lain mengenai kecantikan, wanita, rumahtangga dan kesihatan.

QASRINA BEAUTY 

 

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest