*Ini maklumat penting untuk mereka yang ingin melindungi keluarga daripada bahaya wabak yang sedang melanda!

Ramai yang fikir dah takde cara nak lindungi keluarga mereka daripada wabak yang sedang melanda,

Sedangkan Kajian Doktor menunjukkan sebaliknya!

Ketahui cara terbaik untuk melindungi keluarga daripada wabak bahaya. Baca info ini dengan teliti…

Tahukah anda Vitamin C telah terbukti membantu dalam rawatan covid baru-baru ini?

Berikut ialah laporan akhbar berkaitan hal ini…

Vitamin C ‘perisai’ cegah Covid-19?

Kita Sebenarnya Terdedah Kepada Bahaya Hampir Setiap Hari

Situasi 1 : Bayangkan anda pergi ke tempat kerja

Sampai di tempat kerja anda pasti pegang tombol pintu yang mungkin telah dipegang oleh ramai orang dan mungkin ada yang sakit di kalangan mereka. Di pejabat pula anda bercakap dengan rakan pejabat yang juga mungkin ada yang telah dijangkiti. Dan duduk dalam ruang beraircond yang tertutup. Kemudian anda balik, anda peluk anak dan cium isteri anda….

Situasi 2 : Anda dan keluarga pergi ke pasaraya untuk beli lauk dan keperluan harian.

Anda dan kerluarga pergi ke pasaraya untuk membeli keperluan dan juga menghilangkan kebosanan sebab dah lama di rumah. Tanpa kita sedar sedai yang kita lawati juga dilawati oleh mereka yang telah dijangkiti. Kita pun tak sedar apa yang kita pegang atau tersentuh semasa di pasaraya.

Situasi 3 : Anak-anak pergi ke sekolah.

Budak-budak bukan sekadar duduk belajar. Mereka juga bermain dan berbual-bual dengan rakan-rakan. Bukan semua budak boleh jaga diri dengan baik. Kita tak dapat jamin semua pelajar sekolah bebas daripada penyakit.

Memikirkan 3 situasi ini sudah cukup membuatkan kita rasa sesak nafas. Sanggup kah anda biarkan risiko ini tanpa melakukan apa-apa sedangkan anda boleh buat sesuatu tentangnya?

Tingkatkan imuniti dan lindungi keluarga anda dengan Vitamin C yang diperkaya dengan formulasi baru!

Memperkenalkan

Dalseo Vitamin C

Tablet Vitamin C tanpa gula 100% yang diperkaya dengan khasiat kurma, madu dan buah acholera dan cherry.

Inilah Cara Ramuan Dalam Dalseo Berfungsi Melindungi Anda dan Keluarga Anda...

Vitamin C

Menguatkan imunisasi badan. Ia sebagai perlindungan asas yang penting kepada diri anda dan keluarga anda supaya anda boleh pergi ke mana-mana melaksanakan tugas dengan tenang.

Kurma

Kurma

Membantu menambahkan tenaga membolehkan anda menyiapkan kerja dan urusan harian tanpa rasa lesu dan letih.

Madu

Madu

Merupakan makanan yang disebut dalam Quran memberi kesihatan yang baik kepada tubuh dan mampu meningkatkan imuniti badan. Gabungan dengan vitamin C memberikan anda dan keluarga anda perindungan maksima.

Cherry

Acholera Cherry

Merupakan buah yang kaya dengan anti oksidan. Anti oksidan juga merupakan unsur yang akan membantu menguatkan lagi sistem imun badan.

Dalseo adalah gabungan formula yang terbaik untuk meningkatkan imun ke tahap maksima!

Pergi kerja dan pejabat dengan yakin

Pejabat atau tempat kerja adalah tempat paling bahaya pada masa ini kerana kadar jangkitan tertinggi adalah di pejabat dan tempat kerja. Lihat sahaja laporan ini.

Kita tak tahu siapa yang bawa wabak di pejabat, apa yang mereka dah sentuh dan kita berada dalam pejabat yang tertutup meningkatkan lagi risiko terkena jangkitan. Amalkan Dalseo sebagai perlindungan asas supaya kita tak membawa wabak ke rumah.

Cergas dari pagi

Dalseo yang mengandungi campuran kurma merupakan pembekal tenaga segera. Anda dan anak-anak akan berasa lebih cergas dan aktif. Banyak kerja dapat diselesaikan dan hidup akan lebih bahagia.

5/5

Jangan biarkan anak-anak anda ke sekolah tanpa sebarang “perisai”

Sekolah juga merupakan tempat yang berisiko tinggi. Amat sukar nak kawal budak-budak sekolah. Anak kita mungkin dah jaga tapi anak orang lain kita belum tahu.

Dengan memberikan Dalseo kepada anak-anak sekurang-kurangnya mereka ada perlindungan badan. Jiwa kita pun akan berapa lebih tenang.

Perlindungan untuk kulit

Dalseo yang tinggi sumber vitamin C adalah sangat baik untuk kecantikan kulit. Selain membantu pembentukan kolagen, ia juga merupakan anti oksida dan anti UV yang penting sebagai perlindungan kulit yang penting.

Kepentingan Vitamin C tidak dapat dinafikan lagi!

Vitamin C adalah antioksidan kuat yang dapat menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda.

Antioksidan melindungi sel daripada unsur berbahaya yang disebut radikal bebas.

Apabila radikal bebas berkumpul ia dapat menyebabkan tekanan oksidatif yang telah boleh menyebabkan penyakit kronik.

Kajian menunjukkan bahawa pengambilan lebih banyak vitamin C dapat meningkatkan kadar antioksidan darah anda hingga 30%. Ini membantu pertahanan semula jadi tubuh melawan keradangan.

(Sumber https://www.healthline.com/)

Tahukah anda?

Badan manusia tidak dapat membuat vitamin C, ia mesti berasal dari makanan yang anda makan setiap hari. Apakah makanan harian anda yang mengandungi vitamin C?

Dalseo membekalkan Vitamin C berkualiti tinggi dan sesuai untuk seisi keluarga. Amalkan Dalseo sebagai pelindung!

Jaminan kualiti

Dalseo dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP (Good Mancfaturing Practice) dan mendapat pengkelasan makanan oleh KKM. Ini merupakan jaminan supaya anda mendapat khasiat daripada produk yang berkualiti tinggi .

Lebih

0 +

orang telah menggunakan Dalseo sejak dilancarkan

Video Testimoni dari pelanggan setia Dalseo

Apa kata mereka yang telah mencuba Dalseo?

Testimoni

Tingkatkan imuniti dengan Dalseo dan jalani hidup yang lebih tenang!

Anda lebih selamat ke pejabat dan ke mana juga anda pergi. Kuranglah sikit rasa gelisah dan kerisauan ketika berinteraksi dan melakukan kerja di pejabat.

Anak-anak di rumah juga lebih terjamin keselamatan Anda balik dari pejabat pun tak terasa terlalu takut untuk bersama dengan ahli keluarga anda.

Pabila keluarga yang sihat dan terpelihara. Dapatlah anda elakkan “rawatan” yang tak sepatutnya yang boleh menelan belanja yang besar.

Sekarang adalah masa yang paling sesuai untuk mendapatkan Dalseo!

Tawaran Khas

Sempena Pembukaan Sekolah 1 Mac 2021

Memandangkan sekolah nak buka dan anak-anak kita akan bergaul dengan rakan-rakan mereka, kami menawarkan PERCUMA 1 BOTOL untuk pembelian 6 botol kepada 100 orang pembeli bertuah. Siapa cepat dia dapat.

Dapatkan Dalseo sekarang!

RM125

RM250

Nota : kami jarang memberikan tawaran seperti ini. Biasanya kami memang akan tutup tawaran pabila kouta sudah mencukupi. Dapatkan sekarang sebelum terlambat!

Wabak ada di mana-mana…

Berdasarkan statistik semasa jumlah kes covid belum nampak tanda-tanda nak reda. Program imunisasi pun mengambil masa dan kita tak tahu bilakah giliran kita.

Kita mesti teruskan hidup ke pejabat. Anak-anak pun perlu ke sekolah dan taska. Apakah sanggup kita biarkan mereka tanpa apa-apa “perlindungan dalaman”?

p.s. Kita tak dapat melawan takdir. Tapi kalau ahli keluarga kita “terkena” disebabkan kecuaian kita sendiri yang “tidak mahu melindungi” mereka ia boleh jadi penyesalan yang tak berkesudahan. Lindungi keluarga kita sekarang!

Syarikat

Alamat

E-mail

Kami menerima

Pembayaran adalah secara online, untuk menempah dan membuat pembelian klik terus pada butang “Dapatkan sekarang!”

©2021 CopyRight dalseo vitc. All rights reserved.

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest