5 panduan pemakaian baju biasa ke sekolah

5 panduan pemakaian baju biasa ke sekolah

Akhirnya kembali ke sekolah ! Anak-anak sangat teruja nak ke sekolah. Rindu kawan-kawan, guru-guru dan semestinya mereka dapat belajar dengan lebih formal dan suasana yang sesuai. Semalam, Kementerian Pendidikan Malaysia ada mengeluarkan arahan baru berkenaan...
5 idea urus hal makanan untuk ibu sibuk

5 idea urus hal makanan untuk ibu sibuk

5 idea urus hal makanan untuk ibu sibuk Hal paling utama dan tiap-tiap hari ibu-ibu kena plan ialah hal memasak. Dengan Work From Home lagi, dengan nak ajar anak belajar online lagi, tentunya rasa masa sangat terkejar-kejar kan ? Sesudah subuh pun mesti dah fikir  nak...
Sabun Pencuci ada banyak jenis ?

Sabun Pencuci ada banyak jenis ?

Yang mana paling sesuai untuk kita ? Baru ni kita bercerita tentang mencuci pakaian. Selain teknik dan tips mengurus mengurus pakaian untuk dicuci, pemilihan sabun pencuci serta pelembut pakaian juga penting bagi mengelakkan beberapa sebab yang tidak diingini terjadi...
Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju

Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju

Buat 5 langkah ni sebelum cuci baju. Cuci baju merupakan antara aktiviti yang penting dalam rumah tangga. Kalau tak cuci baju, maka, tak berbajulah orang kat rumah tu kan? Takkan nak pakai baju busuk dan berbau kot. Ingat tak iklan Trojan pada zaman 80an dulu? Iklan...
Tips: Anak semangat hadapi kelas online

Tips: Anak semangat hadapi kelas online

Sekolah dah mula ! Yeay ! Jadi , apa tips nak bagi anak lebih bertenaga dan bersemangat nak masuk kelas online ni? Krriinnnngg !!!!  Ehh! Ehh! Ada loceng macam waktu rehat kat sekolah ? Pastinya anak-anak kita , malah guru-guru rindukan bunyi loceng di sekolah....
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest