• Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Selagi ada peluang untuk jana duit atau buat duit sampingan, ambillah peluang. Lebih -lebih lagi kalau peluang tu tak melibatkan wang yang besar. Tak rugi pun malah dapat belajar banyak benda nanti.

Kalau saya sertai pasukan Qasrina Beauty, apa yang akan saya dapat ?

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

  • Training secara online

HQ akan adakan kelas training secara online yang akan diberitahu lebih awal dari tarikh kelas bagi membantu anda menguruskan masa. Training ini akan diajar oleh pemilik bersama Qasrina Beauty yang punya pengalaman sebagai Marketing Traing e-usahawan ketika beliau berkhidmat di Sarawak.

  • Tunjuk ajar dari leader dan juga HQ

Anda juga akan mendapat tunjuk ajar dari HQ yang mana ianya lebih ‘personalise’. Maknanya , kalau tak pasti atau tak tahu, boleh tanya terus dan mereka akan bantu untuk ajar.

  • Pengalaman berniaga

Semestinya anda akan dapat pengalaman beniaga. Bermula dari urus produk sehinggalah ke urus kewangan.

  • Bina circle dan prospek

Lain produk, lain cirlce dan prospeknya. Apabila anda berbisnes produk kesihatan dan kecantikan ni, circle dan prospek yang anda akan dapat ialah wanita dan semestinya mempunyai kuasa membeli. Bagaimana nak dapatkan prospek sebegini ? HQ akan latih dan bimbing anda untuk bina ‘customer profile’ atau profile pelanggan yang betul.

  • Marketing material yang disediakan

HQ juga akan terus bantu untuk menyediakan marketing material secara online atau bercetak. Bergantung kepada keperluan masing-masing.  Tak perlu pening kepala nak desain, nak cetak, nak reka marketing sendiri. Semuanya akan disediakan HQ.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

  • Support group antara dropship, agent, leader dan HQ

Anda rasa down, rasa lost atau tak tahu macam mana lagi teknik yang perlu guna?

Jangan risau, group support akan sentiasa membantu anda dan cuba untuk memahami kekangan yang anda hadapi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Gmail

Ini antara 6 bantuan yang pasukan Qasrina Beauty akan selalu bantu mereka yang ingin jana pendapatan bersama kami.  Tapi, harus diingat, bukan hari ni join, esok dan kaya. Ia pasti ambil masa untuk kita bina kepercayaan. Yang penting, jangan patah semangat dan jangan putus asa.

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Pin It on Pinterest